Савез рачуновођа и ревизора Србије
у мисији очувања здравља свог чланства, запослених и њихових породица

"Боље спречити него лечити"

Савез рачуновођа и ревизора Србије је, с намером да се активно стара и допринесе добробити чланова Савеза рачуновођа и ревизора Србије, њихових породица као и запослених у Савезу, продужио са Домом здравља MEDIGROUP JEDRO (ул. Јурија Гагарина бр. 14, Нови Београд) и «MEDIGROUP Др Ристић«, (ул. Народних хероја бр. 26, Нови Београд), уговор о пружању медицинских услуга, по повлашћеним условима, за чланове Савеза и чланове њихових породица.

Заједничка намера Савеза и ове реномиране здравствене установе је брига о здрављу, кроз превентивне прегледе и контроле а посебно популарисање превентиве у медицини, све са јасним крајњим циљем, а то је стварање што оптималнијих услова за очување здравља наших чланова, запослених и њихових породица, што је примарни услов за дуг и квалитетан живот али и успешан професионални рад.

Овим споразумом омогућили смо значајан попуст за читав низ прегледа и медицинских анализа, као што су:

Дом здравља "MEDIGROUP JEDRO" и " MEDIGROUP Др Ристић" су одабрани као респектабилне, модерне здравствене установе које функционишу по важећим међународним принципима здравствене заштите, који својим пацијентима омогућавају широк спектар услуга, тако да на једном месту сви чланови породице могу да реше своје здравствене проблеме за најкраће могуће време. Особље одих домова здравља су врхунски обучени професионалци, високе радне и професионалне етике, оспособљени за сложене и деликатне задатке.

Домови здравља "MEDIGROUP JEDRO" и " MEDIGROUP Др Ристић" су се обавезали да ће прегледе обавити, у термину када га договорно закаже члан или запослени код Савеза РР Србије, преко Call центра "MediGroup" на телефон 011/ 40 40 100.

Здравствене услуге могу се обавити, у току радног времена од 08,00 – 20,00 часова, по унапред утврђеном и договореном распореду  у просторијама Дома здравља "MEDIGROPUP ЈЕДРО", Домa здравља "MEDIGROUP Др Ристић",  као и свим огранцима Дома здравља "MEDIGROUP Др Ристић" у Београду.

Цене важе и за чланове породице (уже) запосленог, као и за чланове породице (уже) члана Савеза. Члан или запослени ће се идентификовати чланском картом Савеза РР Србије, а чланови њихових породица посебном картицом овереном од стране Савеза РР Србије. Све информације о преузимању картица можете добити на телефоне 011/3345-007 или 011/3344-447.

Уколико се приликом прегледа открије нека сумња или проблем који би изискивао даљу дијагностику и лечење, а пацијент настави лечење у Дому здравља "MEDIAGROUP" или у ,, MEDIAGROUP Др Ристић", одобрава му се попуст до 20% у односу на редовни ценовник за специјалистичке прегледе код стално запослених лекара, као и на цео асортиман у апотеци "Др Ристић" попуст од 5%.

Попусти се не односе на: лабораторијске услуге, теренске кућне посете, прегледе у области медицине рада, прегледе консултаната, интрамускуларну, интравенску и/или субкутану терапију, прописану од стране лакара, а скупљу од 200 динара по ампули, третмане из области протетике и оралне хирургије у стоматологији.

Овај споразум је природна последица остварења тежњи ка одговорности према заједници, пружању помоћи онима којима је она потребна и препознавања заједничких вредности, као што су здраво и сигурно окружење, стварање бољег радног и пословног амбијента.

Ценовник медицинских услуга у Дому здравља "MEDIGROUP ЈЕДРО" и Дому здравља „MEDIGROUP Др Ристић“ са укљученим попустом за чланове Савеза и чланове њихових породица

преглед интернисте 2.100 дин.
комплетан гинеколошки преглед 5.000 дин.
ултразвук абдомена 2.100 дин.
ултразвук дојки 2.100 дин.
ултразвук штитне жлезде 2.100 дин.
преглед офталмолога 2.100 дин.
преглед специјалисте физикалне медицине 2.100 дин.
преглед ендокринолога 2.100 дин.
преглед пулмолога 2.100 дин.
преглед гастроентеролога  2.100 дин.
преглед оториноларинголога 2.100 дин.
преглед дерматолога  2.100 дин.
преглед уролога  2.100 дин.
ултразвук срца  2.100 дин.
доплер крвних судова врата  2.700 дин.
доплер крвних судова ногу 2.700 дин.
доплер крвних судова руку 2.700 дин.
транскранијални доплер  3.500 дин.
Спирометрија  1.000 дин.
RTG плућа 1.500 дин.

Цене важе до 23.10.2018. године.