Пријављивање имовине у бившим републикама СФРЈ

 

У "Службеном гласнику Републике Србије", бр. 68/2004, од 15.06.2004., Републичка дирекција за имовину Републике Србије, Београд, ул. Грачаничка број 8, је објавила

 

ЈАВНИ ПОЗИВ
за достављање података о непокретној имовини у бившим републикама СФРЈ

 

са следећом садржином:

 

1.   Позивају се сва правна лица са територије Републике Србије чији је оснивач, власник или сувласник Република, односно јединице локалне самоуправе (јавна предузећа, друштвена предузећа, установе и јавне службе), да доставе податке о непокретној имовини коју потражују, а налази се на територијама држава сукцесора бивше Социјалистичке Федеративне Републике Југославије и то: Босне и Херцеговине, Републике Македоније и Републике Словеније.

2.   Тражене податке о имовини из тачке 1. овог јавног позива, доставити у року од 30 дана од дана објављивања са назнаком: локације (тачна адреса), структуре, намене, површине, земљишно–књижног, односно фактичког стања, као и остале напомене на адресу: Република Србија, Републичка дирекција за имовину Републике Србије, Сектор за евиденцију, Београд, ул. Грачаничка број 8.

3.   Сва додатна објашњења и информације о јавном позиву могу се добити на тел. 011/3346–706, 3346–317. Контакт особа је помоћник директора Драгиша Околишанов, дипл. правник.